Sări la conţinut

Pizza HUT si PHD au adus bucuria Sarbatorilor si copiilor de la Spitalul Clinic Fundeni

11/01/2012

 Pizza Hut si PHD au sustinut  campania de strangere de fonduri destinata achizionarii a 100 de cadouri pentru copiii internați în Secția de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, campanie initiata de organizatia M.A.M.E.

In spiritul Craciunului, Pizza HUT si PHD alaturi de asociatia M.A.M.E au organizat in incinta spitalului un spectacol menit sa le distraga atentia de la boala, durere si tratament copiilor internati. La sfarsitul programului, Mos Craciun a daruit copiilor felurite cadouri: îmbrăcăminte, jucării educative, cărți, dulciuri și alte lucruri pe care copiii le-au cerut in scrisorile lor Moșului. 

Aceasta nu este prima campanie umanitara sustinta de Pizza HUT si PHD. In luna septembrie, Pizza HUT si PHD s-au implicat activ impreuna cu KFC si asociatia World Vision in campania „Vreau in clasa a noua” in urma careia s-a strans suma de 31.000 Euro si 96 de copii din mediul rural au avut sansa de a-si continua studiile.

Despre Pizza HUT:

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este prezent pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 13 restaurante. De doi ani a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avind deja 8 locatii si acoperind cea mai mare parte a capitalei.

Despre PHD:

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este datorat atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: