Skip to content

Angajatul Pizza Hut de la “Capra si soacra” a fost concediat

01/04/2011

gluma de 1 aprilie  🙂

Vlad Cristian Constantin, pana astazi angajat la Pizza Hut Baneasa  si unul dintre semifinalistii concursului “Capra contra soacra”, a ramas fara loc de munca.

Desi pana acum conducerea Pizza Hut nu a avut nimic sa-i reproseze, comportamentul sau fiind considerat exemplar, astazi Vlad a reusit performanta de a fi concediat in doar cateva minute, dupa ce a cerut sa fie invoit timp de o saptamana pe motiv ca trebuie sa aiba grija de o capra pe care a primit-o de la Radio Zu.

Analizand cererea sa, conducerea Pizza Hut a efectuat  cea mai rapida concediere din 1994 – anul intrarii sale pe piata romanesca – si pana in prezent.

Cum  Vlad a ales cu seninatate capra in detrimentul unui loc de munca stabil, conducerea Pizza Hut s-a vazut nevoita sa intrerupa raporturile de munca pe care le avea cu acesta.

Fostii sai sefi ii ureaza totusi mult succes in concursul “Capra contra soacra” si au declarat ca nu vor lua nicio masura impotriva colegilor decisi sa il voteze pentru a castiga premiul pus in joc de organizatorul concursului, Radio ZU.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: