Skip to content

Cainii rosii au marcat ieri la Pizza Hut

09/03/2011

Pentru ca ieri a fost 8 martie, cu Moti si Erin Mehmedovic la inaintare, Alexandru Popa, Dragos Grigore, Raul Crisan si Razvan Cazacu pe linia de mijloc si spatele asigurat de Alex Vasile si Florin Craciun, dinamovistii au mers la sigur si au marcat in inimile doamnelor si domnisoarelor care luau pranzul la restaurantul Piza Hut.

In jurul orei 14, inarmati cu flori de primavara frumos randuite in cosulete de rachita,  cainii au descins in restaurantul din Dorobanti si  le-au surprins placut pe reprezentantele sexului frumos care se aflau in acel moment la mese, oferindu-le cate un buchetel.

Formula de “atac” a fost gandita si atent supravegheata de antrenorul Ioan Andone, care, imbracat la tol festiv (costum, pantofi negri cu bot ascutit si camasa in dungi),  a  participat si el la eveniment. (Click pe foto pentru marire.)

Spre deosebire de adversarii din teren ai dinamovistilor, sarbatoritele zilei de ieri s-au bucurat de atacul prin surprindere al  fotbalistilor si i-au rasplatit cu zambete si imbratisari fierbinti.

Spre finalul  partidei, cainii s-au asezat si ei la mese si au gustat din bunatatile de la Pizza Hut, iar la sfarsitul partidei si-au luat la revedere de la proaspat castigatele fane si au promis sa revina anul viitor in numar si mai mare.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: