Sări la conţinut

Ziua de Constanta despre Pizza Hut

14/07/2010

„Probabil multă lume a auzit de această pizzerie. În Constanţa poate fi găsită în incinta City Park Mall, la parter, pe partea cu lacul Tăbăcărie.

(…)Servirea este una din cele mai bune din oraş. Sunt mulţi ospătari amabili şi rapizi. Ultima oară când am fost parcă s-au mişcat mai greu, dar erau şi multe mese ocupate. La ce preţuri sunt, nu mă miră faptul că multe persoane preferă să mănânce acolo. Costă cinci lei o cafea, patru lei o bere şi tot patru lei un suc. Iar la mâncare au multe oferte. Spre exemplu, cu 10 lei primeşti cornuri umplute cu brânză şi salam, o pizza şi un suc, sau pentru 20 de lei mănânci câte pizza poţi.

Nu cred că se poate mai ieftin de atât. Iar pentru că este pizzerie, au cel mai inovativ mod de a servi pizza din câte am văzut eu. Pur şi simplu îţi alegi tipul de blat şi ingredientele preferate, iar ei o prepară. Recomand cu căldură blatul Cheezy Crust. Marginea lui este umplută cu brânză şi aromată cu usturoi. Un alt lucru interesant, în special pentru fete, este că în meniu găseşti valorile nutriţionale ale produselor.”

(Ziua de Constanta, 12 iulie 2010)

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: