Skip to content

Concursul HUT 2.0 – ce se da si se cere

29/01/2010

Adevarul este cat se poate de simplu: ne dorim ca HUT 2.0 – Cele mai HUT cupluri de pe internetul romanesc sa fie un prilej de bucurie pentru toata lumea. Si, chiar mai mult: (inca) un prilej de socializare. Prin urmare:

Competitia HUT 2.0

In perioada 1 februarie – 11 februarie, cuplurile inscrise in competitia HUT 2.0 vor putea fi votate in cadrul unei pagini dedicate. Inscrierile in competitie vor avea loc pe toata perioada mai sus specificata, iar primele trei cupluri clasate in ordinea numarului de voturi vor fi declarate cele mai HUT cupluri de pe internetul romanesc.

Premiile HUT 2.0

Cuplurile clasate pe primele trei pozitii vor castiga o cina romantica oferita de catre Pizza HUT chiar de Valentine’s Day. Si, dat fiind ca pentru oamenii din online singurul lucru mai romantic decat o cina in doi este o cina in sase, toti castigatorii vor fi invitati la Pizza Hut la aceeasi masa si, evident, la aceeasi ora.

Premiile HUT 2.0 „reloaded”

Si pentru ca un premiu deschide gustul pentru un altul, cele trei cupluri castigatoare vor avea ocazia ca, dupa premiere, sa isi promoveze blogul sau sa isi cresca numarul de urmaritori pe twitter prin intermediul propriului concurs. Mai exact: timp de o saptamana, fiecare dintre cele trei cupluri de castigatori va putea sa organizeze ce concurs de auto-promovare doreste pentru a desemna un alt cuplu de castigatori. Castigatori care, la randul lor, vor castiga o cina romantica la Pizza Hut.

Si, o precizare: cuplurile castigatoare nu au nici cea mai mica obligatie ca, in cadrul competitiilor pe care le organizeaza, sa promoveze in vreun fel Pizza Hut. Ideea este, asa cum spuneam, sa ne bucuram. Si sa socializam atat in 2.0, cat si irl. 🙂 Succes!

Nota: gasiti aici cuplurile inscrise in competitie pana in acest moment.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: