Skip to content

Un 2010 Hut! De la Pizza Hut.

26/12/2009

In 2009 s-au implinit 15 ani de cand suntem impreuna:

15 ani de gust si savoare, 15 ani de momente speciale, 15 ani petrecuti impreuna! De 15 ani suntem cei care incearca sa te surprinda, cei care ti-am oferit inima noastra pe tava intr-o pizza delicioasa sau o salata gustoasa sau o portie de paste savuroase… In 1994, cand am inaugurat in bucuresti primul restaurant, Pizza Hut se bucura ca, in sfarsit, putea oferi si in Romania o felie din visul american. Astazi, suntem o parte a visului romanesc devenit realitate. Din Timisoara la Constanta, trecand prin Cluj sau Bucuresti si pana la Iasi sau Bacau, Pizza Hut este mai mult decat un restaurant. Este o mare familie!

Iar daca cineva ar pune una langa toate cele 19.440.686 pizza vandute in acesti 15 ani si le-ar masura, lungimea obtinuta ar depasi lungimea totala a granitelor Romaniei (sau, daca vreti, ar depasi distanta dintre Bucuresti si Lisabona).

Da, suntem cu totii o mare familie. Iar in 2010 vom continua sa ne bucuram impreuna de visul romanesc devenit la realitate. La multi ani si un 2010 Hut! De la Pizza Hut. 🙂

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: