Skip to content

125 de copii ajutaţi de KFC şi Pizza Hut să îşi continue studiile!

25/11/2009

Campania de strângere de fonduri “Vreau în clasa a noua!” desfăşurată  în perioada 1-31 octombrie de KFC şi Pizza Hut, alături de organizatorul World Vision Romania, s-a încheiat cu rezultate peste aşteptări!

Nu mai puţin de 125 de copii din mediul rural îşi vor putea realiza visul şi îşi vor continua anul acesta studiile liceale, ceea ce pentru mulţi dintre ei înseamnă o poartă deschisă către un trai decent.

Cele două companii nu se află la prima participare în cadrul acestui program şi, dacă anul trecut au reuşit să obţină fondurile necesare pentru menţinerea în şcoală a 11 copii, iată că anul acesta 125 de copii vor avea acces la educaţia pe care o merită!

Copiii incluşi în programul Vreau în clasa a noua derulat de Organizatia World Vision au fost selectaţi în funcţie de rezultatele şcolare. Sprijinul oferit constă fie într-o bursă lunară care acoperă cheltuielile de hrană, cazare, transport şi rechizite, fie în implicarea acestora în diverse activităţi pregătitoare sau extracurriculare.

Personalităţi de marcă precum: Liana Stanciu, Elisabeta Lipă, Călin Goia şi Daniela Nane au fost impresionate de demersul celor două lanţuri de restaurante şi au ales să sustina  aceasta campanie.

Desfăşurată sub deviza “Donează un leu, clădeşte viitorul meu!”, campania s-a bucurat de sprijinul total al angajaţilor KFC şi Pizza Hut. Aceştia au donat o parte din veniturile lor, au organizat licitaţii interne cu obiecte confecţionate de ei, tombole şi concursuri caritabile, toate cu scopul de a ajuta la realizarea visurilor a cât mai mulţi copii.

Toţi cei care au dorit să îi ajute copiii beneficiari ai acestui proiect au fost aşteptaţi în perioada 1-31 octombrie să intre şi să doneze un leu în orice restaurant KFC sau Pizza Hut din ţară, fără ca donaţia lor să fie condiţionată de achiziţia unui produs.

Pentru cei care şi-ar fi dorit să participe dar nu au avut ocazia să o facă, povestea merge mai departe! KFC şi Pizza Hut îi aşteaptă anul viitor, în luna octombrie, pe toţi cei care printr-un gest simbolic vor să ajute la construirea unui destin!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: