Skip to content

KFC si Pizza Hut tintesc 100.000 de lei pentru World Vision

21/10/2009

Campania de strangere de fonduri pentru programul World Vision “Vreau in clasa a noua”, desfasurata in luna octombrie in toate restaurantele KFC si Pizza Hut din tara sub deviza Doneaza un leu, cladeste viitorul meu! are, pana in prezent, rezultate imbucuratoare: s-au strans in jur de 80.000 de lei. Acesti bani vor fi transformati in burse scolare pentru copiii silitori din mediul rural care, din cauza lipsurilor financiare, nu pot merge la liceu.

La inceputul lunii octombrie, reprezentantii celor doua companii invitau pe oricine sa doneze un leu pentru programul World Vision “Vreau in clasa a noua”. In ciuda crizei economice, romanii s-au dovedit entuziasti si generosi si au venit in numar mare sa doneze cate un leu. Pentru ca suma stransa pana in acest moment nu este de neglijat, KFC si Pizza Hut si-au propus sa faca un pas mai departe si sa ajunga la 100.000 de lei pana la sfarsitul lunii octombrie. Pentru realizarea acestui obiectiv ambitios este nevoie de alti oameni sensibili si dornici sa ajute. Mai sunt 10 zile de campanie si restaurantele va asteapta sa donati un leu pentru viitorul copiilor. Este un apel catre solidaritate si o modalitate de a multumi, simbolic, celor care, la randul lor, v-au ajutat sa ajungeti unde sunteti acum.

Donatia nu este conditionata de achizitionarea unui produs, iar donatorii pot participa la o tombola ale carei premii sunt meniuri gratuite in restaurantul in care a fost facuta donatia.

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy. Este concentrata asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: